Wat we bieden

Overzichtelijke schermen, duidelijke informatie, handige zoekfuncties, automatische controles en correcties. We hebben er echt alles aan gedaan om het werken met Admi 365 zo prettig en efficiënt mogelijk te maken, zelfs op de tablet of smartphone.

Online boekhouden en factureren

Probeer Admi 365 nu gratis tot a.s. oudejaarsavond! Ontdek zelf dat alles erin zit dat je nodig hebt. Makkelijk je klanten beheren en facturen sturen. Eenvoudig je gedownloade bankafschriften importeren en razendsnel verwerken. Alle overzichten met 1 druk op de knop.

Probeer gratis

Complete boekhouding en facturatie voor slechts € 50,- per jaar!

Waar je met een online boekhoudpakket van de bekende bedrijven al snel € 50,- per maand kwijt bent, betaal je bij Admi 365 dit bedrag slechts per jaar. En alles zit erin, en er zijn geen verborgen kosten voor extra modules zoals facturen sturen en importeren van afschriften van de bank. Het zit er allemaal in.

Slechts € 50,- per jaar

Boekhouden in de cloud

Nooit meer gedoe met de installatie van je boekhoudpakket. Nooit meer gedoe met oude versie's die het niet meer doen. Nooit meer gedoe met je data kwijt bij een kapotte computer. Maar gewoon makkelijk je boekhouding doen via je favoriete internetbrowser, veilig in de cloud. Helemaal alles uitbesteden? Dat kan ook. Kies dan de All Inclusive optie met o.a. 4x BTW-aangifte en de jaarrekening, verzorgd door een bij ons aangesloten boekhouder.

Admi 365 en de gehele jaarrekening € 500,-

Probeer het gewoon!

Stuur ons een e-mail en vraag een account aan. Je kunt Admi 365 tot het einde van het jaar gratis uitproberen. Daarna kost de licentie voor het gebruik van de software € 50,- (excl. BTW) per jaar. Als je de handleiding leest, zou je alles zelf kunnen doen. In onze handleiding en onder Support geven we trouwens ook regelmatig tips hoe je (belasting)geld kunt besparen. Je kunt ook kiezen voor het All Inclusive pakket van € 500,- (excl. BTW). Eén van onze partners, een administratiekantoor bij jou in de buurt, controleert dan je boekingen, maakt je jaarrekening in orde en verzorgt je aangiften BTW en IB/VPB.

Bekijk de rubriek Support