Admi 365 zoekt partners

Wij zoeken zelfstandige boekhouders en administratiekantoren die onze Admi 365 gebruikers kunnen ondersteunen. Het gaat daarbij om de gebruikelijke werkzaamheden, zoals het opmaken van jaarrekeningen en het verzorgen van aangiftes BTW, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Ook het beantwoorden van boekhoudkundige vragen en het geven van bedrijfsadvies behoren tot het takenpakket. De gebruikers van Admi 365 verzorgen zelf de invoer van de mutaties van hun kas, bank en facturen in onze online boekhoudsoftware.

Het spreekt voor zich dat de financiƫle administraties in Admi 365 gevoerd worden. Ervaring met deze software is vooraf niet vereist; het boekhoudprogramma is eenvoudig te leren.

Wij werken het liefst samen met eenmanszaken en kleine kantoren. Een accountant is immers een vertrouwenspersoon waarmee je graag een persoonlijk contact hebt. Daarnaast is Admi 365 een prima stuk gereedschap waarmee ondernemers en hun boekhouder eenvoudig en voordelig samen kunnen werken, waarbij elk datgene doet wat hij of zij het beste kan.

Heb je interesse? Stuur ons dan een e-mail of gebruik ons contactformulier. Vermeld daarin je telefoonnummer en de tijdstippen waarop we je kunnen bellen; wij vinden het ook prettig om persoonlijk contact te hebben met onze partners.